Vakkundig en voordelig
Afspraak maken: 035 - 603 99 09

Airconditioning

Airco reiniging: lekker fris en gezond

Houd uw airco in goede conditie, zo zit u er zomers altijd lekker gekoeld bij en voorkomt u beslagen ramen op regenachtige dagen. Bovendien voorkomt u met onze desinfectie van het systeem stank en schadelijke schimmels. QuickServ is erkend Qualified Airco Specialist. Zo krijgt u altijd kwaliteit voor een scherpe prijs.

Airco Reiniging: 49,95

  • Grondige visuele controle van alle componenten.
  • Grondige desinfectie met verwijdering van stank en schadelijke schimmels.
  • Uitvoerig testen van werking en bediening.

Normaal: 69,95

Airco Service: 99,-

  • Uitvoerige visuele inspectie van het volledige systeem.
  • Vacumeren, vullen en detectiemiddel toevoegen.
  • Gratis nacontrole.

Normaal 119,-

Aircoservice exclusief het koudemiddel R134A / R1234yf(na 2016): 10 ct./20 ct. per gram.

Afspraak maken: 035 – 603 99 09

Airco check, hoe zit dat?

Gratis airco-inspectie! (t.w.v. 14,95)

U weet niet zeker of uw airco aan onderhoud toe is? Geen probleem! Wij inspecteren gratis uw airco op 15 punten, als airco reiniging of service dan noodzakelijk is nemen wij contact met u op.

Vragen? Bel 035 – 603 99 09

Wist u dat?

Er in alle auto’s na 2017 een nieuw milieuvriendelijk, maar duurder koudemiddel zit (r1234yf) waardoor het vullen van een nieuwe airco flink kostbaarder is.

Het koudemiddel in de airco door verlies jaarlijks afneemt met zo’n 10%. Dit leidt niet alleen tot een mindere werking, maar bij te veel verlies kan inwendige schade aan het systeem ontstaan. Laat daarom regelmatig uw airco controleren en indien nodig door ons servicen.

Gebruik de airco niet alleen in de zomer, tijdens regenachtige dagen zorgt de droge lucht uit de airco ervoor dat beslagen autoramen snel worden ontwasemd, bovendien verhoogd regelmatig gebruik de levensduur van de aircopomp.